Uložit
Registrovat

Pronájem techniky ~ Vronsky Film

 

Pro natáčení či focení Vám můžeme pronajmout následující techniku:

  • kamera
  • čtecí zařízení / telepromter
  • mikroporty, mikrofony, mix
  • stativy

Ceník a podmínky pronájmu techniky

Kamera Sony HVR Z7 + příslušenství*
* kamera + stativ Libec, kamerové světlo Sony, memory recording Unit, směrový mikrofon Rode NTG2,
čistící kazeta, polarizační filtr, kabeláž
         1.500 Kč + DPH / den
Čtecí zařízení s operátorem a iPadem s požadovaným softwarem
4.000 Kč + DPH / den
Čtecí zařízení bez operátora a iPadu - konstrukce k zapůjčení v kufříku
2.000 Kč + DPH / den
Bezdrátový set Senheiser G2 + náhlavní systém + základní mikroport, sluchátka Senheiser
333 Kč + DPH / den
Směrový mikrofon Rode NTG2 + kabel (15 m)
250 Kč + DPH / den
Bateriový přenosný mix ke kameře
150 Kč + DPH / den

 

Podmínky pronájmu jsou dány smluvně, pronájem techniky je možný na základě složení kauce, případně na základě osobního doporučení.

 

Volejte - Pište

Vaše žádosti či dotazy zasílejte emailem, nebo zavolejte.

Kontaktní osoby - pronájem techniky:

 

              


Kamera Sony HVR Z7

Sony HDV kamkordér s vyměnitelnou optikou, progresivním snímáním, zvýšenou citlivostí při slabém osvětlení, možností záznamu na paměťové karty a dalšími vlastnostmi určenými pro oblast televizní a video produkce.

Kamkordér je vybaven novým Sony 1/3“ snímačem 3 ClearVid CMOS Sensor™ rozšířené o technologii Exmor™, která výrazně potlačuje šum v obraze.
Snímač je doplněn o Sony Enhanced Imaging Processor™ (EIP) pro dosažení vysokého rozlišení, vyšší citlivosti, širokého dynamického rozsahu a přirozené reprodukce barev.

Kamkordér je standardně dodáván s objektivem Carl Zeiss Vario-Sonnar™ T* 12x zoom (32 – 384mm/ 16:9). V budoucnu budeme pořizovat také širokoúhlý objektiv Carl Zeiss nebo Fujinon. Také plánujeme nákup speciálních adaptérů pro další objektivy.

Formát záznamu kamery lze vybrat mezi 1080p, 1080i v HDV nebo DVCAM a DV. Pro konverzi HD záznamu na SD lze použít vestavěný down-konvertor na výstupu i.Link.
HVR-Z7E je vybavena HDMI výstupem. Kamera je vybavena XtraFine™ 3.2“ LCD displejem (rozlišení 921.000 bodů) a 0.45“ hledáčkem EVF (1.227.000 bodů).

HVR-Z7E pořizuje záznam na miniDV pásek v délce až 63 min. (s DigitalMaster kazetou PHDVM-63DM), případně na CompactFlash® solid-state memory card, půjčovanou ke kameře (8GB=34min).

Ke kameře je dodávána ochrana proti dešti (pláštěnka navržená pro Z1, ovšem víceméně použitelná), 2 baterie NP-970, profesionální videosvětlo Sony a směrový kondenzátorový mikrofon Rode NG2. Vše v polstrované brašně… 

Kamerový set obsahuje stativ Libec s fluidní hlavou, vodováhou, pavoukem na zajištění atd.. Stativ je půjčován v měkkém pouzdře.

 


Stránky vytvořil Tomáš Malý